Yapı Kredi Gaziantep Pazaryeri Şubesi Açıldı

Yapı Kredi Bankası Pazaryeri Şubesi, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'nın da katılımıyla hizmete girdi.

Açılış törenine, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'nın yanı sıra, Şahinbey İlçe Kaymakamı Ali Çınar, Yapı Kredi Bankası Gaziantep Saha Müdürü Muzaffer Baştan, Pazaryeri Şube Müdürü Çiğdem Korkut, banka personeli ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini Şube Müdürü Çiğdem Korkut ile birlikte kesen Vali Süleyman Kamçı, yeni şubenin hayırlı olmasını diledi.
Pazaryeri şube açılışında bir konuşma yapan Şube Müdürü Çiğdem Korkut, Aralık ayından beri Şahinbey ilçesinde faaliyet gösterdiklerini, bundan da büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Müşterilerine sundukları ayrıcalıklı ticari ve bireysel Yapı Kredi hizmetleriyle, gelişen ve büyüyen Gaziantep ili ekonomisine katkıda bulunmak adına yola çıktıklarını dile getiren Korkut, "Şahinbey sakinlerini, bankacılık hizmetlerinin yanında sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi diğer bankacılık
alanlarıyla da buluşturuyoruz" dedi.
Geçtiğimiz dönemde Türkiye'nin dört bir yanında 240 yeni şube açan Yapı Kredi Bankası'nın 2010 yılında da 60 şube açmayı planladığı bildirildi.