Ak Partili Soner Aksoy'a Tepki

Kütahya Simav Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Kasım Öner, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'un İl Başkanlığınca düzenlenen 6

Ak Partili Soner Aksoy'a Tepki
Kütahya Simav Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Kasım Öner, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'un İl Başkanlığınca düzenlenen 6. Muhtarlar Bölge Toplantısında yaptığı "CHP ve MHP Meclisi oyalıyor" açıklamasına sert tepki gösterdi.
Sorumluluğunun bilincinde Ana Muhalefet Partisi olarak genel başkanından milletvekillerine, Genel Merkezden en küçük belde teşkilatına varıncaya kadar yapılan yanlışlara dur demeye dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini ifade eden Öner, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'un CHP ve MHP aleyhine yaptığı açıklamayı talihsiz bulduğunu kaydetti. CHP'nin ülke ve vatandaşlar lehine yapılan hiçbir çalışmanın, yasal düzenlemenin karşısında olmadığını ve desteklediğini dile getiren CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner, Simav'ı çok sevdiğini iddia eden AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'a bazı sorular sormayı da ihmal etmedi. Öner," Sayın Aksoy, siz ve partiniz Simav'ın olmazsa olmazı jeotermal kaynaklarının bulunduğu bölgede başka şirketlere İl Özel İdaresi tarafından alan bazında verilen jeotermal arama ve kullanma ruhsatlarını iptal etmek istediniz de CHP olarak biz mi engel olduk, Ayrıca Simav'ın gelişmesine ve büyümesine büyük yararlar sağlayacak Bursa-Simav yolunu yapmak istediniz de biz mi engel olduk" diyerek tepkisini dile getirdi.
Sözlerinin sonunda Ak Parti Milletvekili Aksoy'un açıklamasını talihsiz bulduğunu vurgulayan Kasım Öner, "Gerçekleri konuşmayanlar, yasalar çerçevesinde Meclisi çalıştırmayanlar, Meclis başkan vekillerini bile baskı altında tutanlar Meclisi CHP ve MHP çalıştırmıyor iddiasında bulunamaz. Meclis'i gerçekten çalışmaz hale getirenleri Türk halkı zaten ekranlarda görmekte, yorumunu da yapmaktadır" diyerek tepkilerini dile getirdi.