Ortaca'da Vergi Haftası Kutlamaları

Her yıl olduğu gibi, 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan vergi haftası, Ortaca'da Mal Müdürü Ercan Yurdugüzel ve vergi dairesi personeli Atatürk Anıtı'na çelenk koyup, saygı duruşunda bulunuldu.

Mal Müdürü Ercan Yurdugüzel başkanlığındaki heyet, önce Kaymakam Mustafa Gürdal'ı, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Esnaf Odalarına, Şoförler Odasına, Mali müşavirler Odasına yapılan ziyaretlerle devam edildi.
Yapılan program ve ziyaretlerle verginin önemi anlatıldı. 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan vergi haftası nedeniyle hazırladığı afiş ve sloganlar, vergi vermenin gerekliliği ve önemini gündemde tutmayı amaçladığı bildirildi.
Muğla defterdarlığı tarafından hazırlanan bu ülkenin her ışığında sızın verginiz var; bu ülkenin her umudunda sızın verginiz var. Bu ülkenin her aydınlığında sızın verginiz var; bu ülkenin her tarafında sızın verginiz var , vergi çocuklarınızın gelecek teminatıdır gibi sloganlarla vergi ödemenin önemini vurguluyor.Vergi haftası kutlamaları çerçevesinde değişik etkinlikler uygulanacağı açıklandı.