Kuşadalı Gençlerden Tanışma Yemeği

Kuşadalı gençler, kurdukları gençlik derneğinin tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Kuşadalı Gençlerden Tanışma Yemeği
Kuşadası'nda 7 ay önce kurulan Kuşadası Güvercinada Gençlik Yardımlaşma Derneği'nin tanışma yemeği büyük ilgi gördü. Kuşadası Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yemeği dernek üyesi gençlerin yanı sıra aileleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Yemeğin açılışında konuşan Kuşadası Güvercinada Gençlik ve Yardımlaşma Derneği başkanı Uğur Yılmaz, "Çalışkan, üreten, dürüst, yenilikçi, çözüm sunan gençlerin fikirlerinden sevgisinden ve gönül birlikteliğinden cesaret alan meşru olmak kaydıyla her fikre ve düşünceye saygı duyan , şanlı Türk tarihi ile övünen, Cumhuriyete ve ilkelerine bağlı Atatürk'ü seven Ülkesine ve bayrağına sahip çıkan din,dil,ırk ayrımı yapmaksızın Kuşadası'nda yaşayan bütün gençleri aynı çatı altında kucaklıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve güvenlerine layık olacağımıza inanıyorum" dedi.
Daha sonra Güvercinada ikinci başkanı Necdet Karalı derneğin kuruluşu ve hedefleri hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra, Güvecinada Gençlik Derneği onursal üyesi Hatice Kutucu'yu davet etti. Güvercinada Gençlik Derneği onursal üyesi Hatice Kutucu, "Bu gençler yanıma geldiklerinde onların fikirlerini ve inaçlarını çok samimi buldum. Bu genç yaşımda! Ellerinden tutmak gerektiğini düşümdüm. Böyle gençlerin desteklenmesine çok inanıyorum" diye konuştu.
Kuşadası gençlerinden oluşan folklor ekibi nefes kesen Kafkas oyunlarını sergiledi. Kısa bir yemek servisi ardından Kuşadası esnaflarının katkıları ile oluşturulan çekiliş yapıldı.