Başkan Kılıç, Toki Konutlarını Değerlendirdi

Düzce'nin Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Beyköy'de yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kılıç, altyapı konusunda ne Beyköy'de ne de TOKİ konutlarında önemli bir sorun olmadığını söyledi.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, beldede kar yağışının ardından yapılan tuzlama çalışmaları nedeniyle yollarda çukurlar meydana geldiğini belirterek "Kış şartlarında Beyköy'de önemli bir sorun yaşamadık. Sadece karla yağışından dolayı yollarda çukurlar meydana geldi. Bu sorunu da havaların düzelmesiyle birlikte halledeceğiz. Bunun dışında beldenin kış aylarında sorunu yok" dedi.
Beyköy TOKİ konutlarında altyapı sorunları yaşandığıyla ilgili yapılan açıklamalara da değinen Kılıç, "Konutlarda altyapı sorunu yok. Sadece bir buçuk kilometrelik bir alanda boru döşeme çalışmaları ve kollektör yapılacak. Bu da havaların güzel gitmesiyle birlikte 45 gün içinde tamamlanacak. Bunun dışında konutlarda altyapı sorunu yok" şeklinde konuştu.
Kılıç TOKİ konutlarında geri ödemesi noktasında 3 aylık erteleme yapılması için gerekli yerlere başvuruda bulunduğu işaret ederek, "Konutların vatandaşlarımızın ricası üzerine, en azından eşyalarımızı yerleştirelim demesi üzerine anahtar teslimini erken yaptık. Konutların geri ödemesini 10 Mayıs'a kadar ertelemek için Ankara'da gerekli görüşmeleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Mağdur vatandaşlarımız için bu 3 aylık erteleme büyük önem taşıyor" dedi.