Bakiad'dan Ekonomi Konferansı

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) tarafından 'Anadolu Şirketleri Yeni Dönemde Nasıl Ayakta Kalabilir, Büyüyebilir?' konulu konferans düzenlenecek.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Ekonomi Yazarı Doç. Dr. İbrahim Öztürk tarafından verilecek konferansa üyelerini, işadamı ve sanayicileri davet eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt geleceğe ışık tutacak ve istifade edileceğini düşündükleri konferansın kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 için 500 milyar dolarlık bir ihracat hedefi koyulduğunu hatırlatan Başkan Dikyurt, BAKİAD olarak hedeflere ulaşabilmek için üyelerimizi, sanayici ve iş adamlarımızı ekonomi alanındaki güncel konulardan haberdar etmek istiyoruz. BAKİAD olarak gerek yurt içi ve yurt dışı ticaret gezileri, gerekse de iş fuarlarını takip ederek üyelerimizle paylaşmaya çalışıyoruz" dedi.
BAKİAD'ın düzenlediği konferansın 26 Şubat 2010 Cuma günü saat 19:30'da Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşeceği bildirildi.