Trabzon Belediyesi'nden Kurtuluş Konseri

Trabzon'un düşman işgalinden kurutuluşunun 92. yıldönümü kutlamaları kapsamında Trabzon Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bugün Meydan bölgesinde biz dizi etkinlik düzenlendi.

Trabzon Belediyesi'nden Kurtuluş Konseri
Trabzon Belediye binası önündeki etkinliklerde ilk olarak Mehter Konseri verildi. Daha sonra Halkoyunları gösterisi yapılırken ardından Mehmet Yılmaz konseri ile program son buldu.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser programına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara'daki Trabzon Günleri etkinliğine iştirak ettiğinden dolayı katılamazken, törenlere Trabzon Belediye Başkanı Vekili Osman Necip Sevinç, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan birim amirleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Trabzon'un daha güzel bir görünüme kavuşması ve tarihten gelen misyonuna layık bir duruma gelmesi için çalıştıklarını kaydederek, "Trabzon Belediyesi Trabzon halkı ile yürüyor. Trabzon'un daha güzel bir şehir olması görsel yönden gelişmesi ve büyümesi için uğraş veriyoruz. Bunu yaparken de Trabzon halkından gördüğümüz desteği bundan sonra da görmek istiyoruz. Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 92 yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldik. Trabzon halkının bu etkinliklere yoğun ilgi göstermesi bizleri de mutlu ediyor" dedi.