Başkan Kürüm'e Asad'dan Ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (ASAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Talay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Başkan Kürüm'e Asad'dan Ziyaret
Başkan Kürüm, İzmir'in en büyük ve yeni ilçesi Karabağlar'da hayat bulacak Uzundere Rekreasyon Alanı, kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilgili bilgi verdi. Karabağlar'ı mobilyada üretim ve tasarım alanında marka yapmaya kararlı olduklarını belirten Kürüm, "Mobilya sektörü ilçemizin lokomotifi. Sektörün büyümesi, ilçe ekonomimize önemli katkılar sağlayacağı gibi istihdamı arttıracak, sosyo-kültürel gelişim ivmesini yukarıya çıkaracak. Uzundere Rekreasyon Alanı da çok önem verdiğim projelerimden biri. İlçemizin kalkınmasında önemli rol üstlenecek büyük bir yatırım. Bu proje sayesinde Uzundere cazibe merkezi haline gelecek, istihdam ortamı oluşturulacaktır. Bu projeyi, kendi imkânlarımızla ve hızla sürdürüyoruz. Hedefimiz, ilçemizin çehresini değiştirmek" diye konuştu.
ASAD Başkanı Bayram Talay ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Kürüm'ün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Dernek Başkanı Talay, "Projelerinizde dernek ve dernek üyelerimiz, size her türlü desteği vermeye, katkı koymaya hazırız" dedi.