Abobe İndesing Kursu Sona Erdi

Adobe Türkiye, Medyasoft, Çizgi Bilgisayar ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa tertiplediği 'Adobe Publishing Expert' (APE) sertifikalı Adobe Indesing eğitimi sona erdi.

Abobe İndesing Kursu Sona Erdi
Tasarım eğitimi yöneticisi Cem Karahanoğlu'nun "İnDesing CS4'ün işlevselliği, Yayıncılık Sektörü ve İş Akışları", "Yayıncılıkta İndesing'e Geçiş ve Yerleştirme" konularında verdiği 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleşen eğitim programının ardından yapılan sınavdan sertifika almaya hak kazananlar belli oldu. Olgunlaşma Enstitüsü'nde verilen eğitime katılan 20 kursiyere Adobe tarafından onaylı "Adobe Publishing Expert" sertifikası verildi.
Eğitimin son günü Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Çizgi Bilgisayar'ın sahibi Mehmet Ali Altun, kursiyerlerle biraraya gelerek, katkılarından dolayı Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İkbal Kalın ile Bilgisayar Tasarım öğretmeni Özlem Akalın'a, eğitimi veren Abode firmasından Cem Karahanoğlu'na teşekkür etti.
Çizgi Bilgisayarın sahibi Mehmet Ali Altun da, çağın gelişimlerine uygun olarak her geçen gün kullanım alanı genişleyen, web tasarımı, sayfa tasarımı ve baskı tekniğinde kullanıcılara büyük avantaj sağlayan İndesing'in, Photoshop CS4 ve İllustrator'la uyumlu çalıştığını belirterek, bu yönde gerek Mac ve gerekse de Windovs kullanıcıların eğitim konusunda yaptıkları talep doğrultusunda gerçekleşen kursun başarıyla sona ermesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Altun, Adobe firması tarafından kendilerine sağlanan bu hakkı Adana'da kullanmaktan dolayı mutlu olduklarını, çevre il ve ilçelerden bu yönde gelen yoğun talebi karşılayamadıklarını belirterek, kursun gerçekleşmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.