Burulaş Başarılı Şoförleri Ödüllendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ'ın otobüs işletmesinde görev yapan şoförler, başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

Burulaş Başarılı Şoförleri Ödüllendirdi
Otobüs yolcularından gelen teşekkürler doğrultusunda belirlenen Gökmen Aslan, Murat Keser, Tahir Gözebe, Fatih Akbaş, Hüseyin Çavuşoğlu ve Cemil Kulaklı'ya berat verildi. Şoförlere ödüllerini takdim eden BURULAŞ Genel Müdürü Ali Kaya, şirketin otobüs şoförlerinin hizmetleriyle örnek olduğunu söyledi. Şoförleri işlerine duydukları saygıdan ve sorumlu davranışlarından dolayı tebrik eden Kaya, Bursa'da BURULAŞ otobüs şoförlerinin fark edildiğini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin desteği ve hassasiyetiyle Bursa'nın ulaşımda Türkiye'ye örnek olması için çalışıyoruz. Türkiye'nin en genç otobüs filosu olma özelliğiyle sürdürdüğümüz çalışmalarımızda şoför arkadaşlarımızın da desteğini hissediyoruz" dedi.
Başarılarıyla takdir toplayan şoförler ise ödül gururunu yaşadıkları törende, vatandaşlara gösterdikleri nezaketi Bursalıların hak ettiğini söyledi. Törene Otobüs Müdürü Erdinç Alkan ile Otobüs Hareket Şefi Necati Parlak da katıldı.