Belediye ekipleri çalışma başlattı

Ankara'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Ankara'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle Ankara'nın bazı bölgelerinde bir çok evi su bastı. Evleri su basan vatandaşlar yetkililere sitemde bulunurken, belediye ekipleri su basan evlerde çalışma başlattı.

Ankara'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle trafikte ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşarken, bir çok yolda su birikintisi meydana geldi. Sağanak yağışın başladığı saatlerde bazı bölgelerde evleri su bastı. Özellikle Mamak İlçesi'nde bir çok evi su basarken, evleri su basan vatandaşlar yetkililere sitemde bulundu. Belediye ekipleri sağanak yağışın ardından su basan bölgelerde çalışma başlattı. Evleri tamamen sular altında kalan vatandaşlar, belediye
ekiplerinin çalışmalarının yavaş olduğunu iddia ederek, her yağmur yağdığında evlerinin su battığını belirtiler. Evlerindeki eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini söyleyen vatandaşların bazıları, evlerine dolan suyu kendi imkanları ile tahliye etmeye çalıştı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Ankara'daki yağmur yağışının gece boyunca aralıklarla devam edeceği öğrenildi.