Bbp'den Müftülük Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, İl başkan vekili Mehmet Özcan, İl sekreteri Serpil Koçak, İl yönetim Kurulu üyesi Adil Kovancılar dan oluşan bir heyetle İzmir İl müftüsü İbrahim Acar'ı makamında ziyaret etti

Bbp'den Müftülük Ziyareti
Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, İl başkan vekili Mehmet Özcan, İl sekreteri Serpil Koçak, İl yönetim Kurulu üyesi Adil Kovancılar dan oluşan bir heyetle İzmir İl müftüsü İbrahim Acar'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan BBP İl Başkanı Bereket; "Hem il müftümüzü ziyaret etmek hem de 25 Mart tarihinde vefatının 1. yılında Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismine yakışır şekilde İzmir'de yapacağımız mevlit organizasyonumuz hakkında görüştük. Merkezi camilerimizden birinde il teşkilatımızca mevlit okutulması ile ilgili olarak talebimizi ilettik ve sayın müftümüzden gerekenin yapılacağı konusunda söz aldık" dedi.
İzmir İl Müftüsü İbrahim Acar'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Elim bir kaza sonucu dürüst ve doğru bir siyasetçiyi kaybettik. Kendisinin en iyi şekilde anılması için bizde elimizden geleni yapacağız" derken, kazanın da bir an önce aydınlatılması gerektiğini söyledi.