Kerem Görsev Konseri Ayakta Alkışlandı

Dünyanın en ünlü piyano ustaları arasında yerini alan Kerem Görsev ve arkadaşları, Gazianteplilere unutulmaz bir caz gecesi yaşattı.

Kerem Görsev Konseri Ayakta Alkışlandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen geceye Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu üyesi Naci Topçuoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu, Gaziantep Mimarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkan ve üyeleriyle çok sayıda seçkin davetli katıldı. Ünlü piyano ustası Kerem Görsev'e davulda Ferit Odman, Kontrbas Kağan Yıldız eşlik etti. Çeşitli albümlerinin hit parçalarını çalan Kerem Görsev izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken Gaziantep'i çok sevdiğini söyledi.
Onat Kutlar Tiyatro Salonuna kendisi için getirtilen özel piyanodan etkilendiğini de ifade eden Görsev, "Böyle mükemmel bir mekanda sahne almak çok güzel bir duygu. Bu güzel piyanoyu buraya koyanlara teşekkür ediyorum. Dünyanın en ünlü sanatçıları da bu sahnede yer alabilir. Mükemmel bir organizasyon. Bugün Gaziantep yemekleri yedik ve unutulmaz lezzetteki baklava ve katmeri tattık. Gaziantep katmeri ve baklavasıyla ilgili de bir parça yazabilirim" dedi.
Konseri izlemeye gelen Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu da konseri çok beğendiklerini belirterek, "Gaziantep sadece sanayisiyle değil, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda da varlığını dünyada hissettirmek zorundadır. Bunun altyapısı Gaziantep kültüründe vardır. Umuyorum ki Gaziantep'ten de böyle ünlü caz ustaları çıkacaktır. Konser çok güzeldi. Farklı bir gece yaşadık" diye konuştu.
HCR Organizasyon tarafından düzenlenen konser sonrası hayranlarına son çıkan CD'lerini imzalayan Kerem Görsev, sevenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.