Uyuşturucu Bağımlısı, Validen Yardım İstedi

Adana'da 4 yıldır uyuşturucu bağımlısı olan Ahmet Senet isimli şahıs, Adana Valiliği'ne gelerek yardım istedi.

Uyuşturucu Bağımlısı, Validen Yardım İstedi
Senet, "1 paket eroin için 13 yaşındaki kız bedenini satıyor. Eroin kullananlar içmesin. Yazık, günah" dedi.

4 yıldır uyuşturucu bağımlısı olan Ahmet Senet (38), uyuşturucu bağımlılıların yardımına kayıtsız kalmayan Adana Valiliği'ne geldi. Adana Valisi İlhan Atış'tan yardım isteyen evli 3 çocuk babası Senet, "Elde avuçta hiçbir şey yok. Çalıştığımı, kazandığımı, elime ne geçerse eroine yatırıyorum. Arkadaş çevresiyle eroine başladım. Ben esrar kullanıyordum. Eroini tanımazdım, etmezdim. O arkadaş getirdi, bu arkadaş getirdi. Allah düşmanıma bile vermesin. Yazık, günah" dedi.
Son çare olarak Adana Valiliği'ne gelmeye karar verdiğini belirten Senet, uyuşturucu kullanan gençlere şöyle seslendi: "İnsanın kendi içinde olacak. Bırakmak isteyen insan bırakır. Kurtulmak isteyen insan kurtulur. 1 paket eroin için 13 yaşındaki kız bedenini satıyor. 5 TL için 4 TL için yapıyorlar. Ben canlı şahidiyim. Eroin kullananlar içmesin. Yazık! Günah! Erkeklikleri biter. İçmesinler. Eroini kesinlikle kullanmasınlar."

Senet, son olarak İstanbul'da tedavi olmak istediğini, Adana'daki tedavinin yetersiz kaldığını sözlerine ekledi.

Adana Valiliği önüne gelen polis ekipleri, uyuşturucu bağımlısı Ahmet Senet'i Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü.