Sp'den Konferansa Davet

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı İzzet Çelik dün düzenlediği basın toplantısında İl Teşkilatı olarak Cuma günü saat 19

Sp'den Konferansa Davet
Saadet Partisi Karabük İl Başkanı İzzet Çelik dün düzenlediği basın toplantısında İl Teşkilatı olarak Cuma günü saat 19.00'da Yenişehir Büyük Kulüpte 22. Dönem Denizli Milletvekili ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Danışmanı Ümmet Kandoğan tarafından "Ekonomide farklı çözüm" konulu konferans verileceğini açıkladı.
Tüm Karabük halkını 19 Şubat günü yapılacak olan konferansa davet eden SP İl Başkanı İzzet Küçük basın toplantısında şu açıklamayı yaptı:
"Özellikle son senelerde ülke gündeminin akşamdan sabaha değişime uğradığını hep birlikte görüyoruz. Bir tarafta ne yaptığına ve ne yapacağına kendisi dahi tam manası ile inanamamış bir hükümet varken, diğer tarafta her ne pahasına olursa olsun hükümetin her dediğine kayıtsız şartsız karşı çıkan bir muhalefet bulunmaktadır. Aralarındaki diyalog ise seviyesini yitirmiş söylemlerden oluşmaktadır. İşte böyle bir ortamda öyle bir muhalefet daha var ki, söylemleri ile duruşu ile vizyonu ve misyonu ile halkın gönlüne girmiş, gayet emin adımlarla ilerlemekte olan bir muhalefet de bulunmaktadır. Bu muhalefetin adı 'Saadet Partisi' 'dir. İşi sadece söylemde bırakmayıp, planlarını, programlarını ve delillerini ortaya koyan bir partidir. Ülkemizde işsizliğin yüzde 15'lere vardığı, ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığı, emeklinin perişan, esnafın siftahsız kepenk kapattığı bir ortamda Saadet Partisi planları-projeleri ve 'Ekonomide farklı çözüm' adı ile halkımızın karşısına çıkacaktır. Bu konudaki ilk programımız bu tarihten yaklaşık 20 gün önce Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından kamuoyuna açıklandı. Şimdi ise Genel Başkan Danışmanlarımızdan eski Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan halkımıza 19 Şubat 2010 Cuma günü 19.00'da Büyük Kulüpte bir konferans verecektir."