Şampiyonlar Onurlandırıldı

Ortaca Belediye Spor Kulübü 2009- 2010 Voleybol Sezonunda Yıldız erkeler bölgesel liginde bölge şampiyonu olarak, grup karşılaşmalarına gitmeye hak kazandı.

Şampiyonlar Onurlandırıldı
Grubunda rakiplerine hiç yenilmeyen Belediye Spor Yıldız Genç Erkekler Voleybol takımına Ortaca Belediye Spor yöneticileri Genç voleybolculara yemek vererek şampiyonluklarını kutladılar.
Grubunda bulunan Muğlaspor Voleybol takımı, Milas Belediye Voleybol ve Beyobası N. Pirci İlköğretim Okulu takımlarını net skorlarla yenen Yıldız Voleybol takımı grup karşılaşmalarında Muğla'yı temsil edecekler.
Ortaca Belediye Spor Voleybol antrenörleri Sezgin Uslu ile Tansel Türkmen;" Yeni bir takım olmamıza rağmen gençlerimizin rakiplerini hiç yenilmeden gruptan çıkarak şampiyon oldular. Amacımız Ortaca'da voleybolunda var olduğunu kanıtlamaktı, bunu da başardık. Şimdi de hedefte yarı final oynamak. En iyi netice ile ortaca'ya döneceğiz."
Beyoğlu Restaurantta verilen yemeğe Başata Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Başkan Yardımcısı Cemil Durak, Kulüp Başkanı Metin Yıldırım, Yöneticiler Zafer Dağdelen, Sami Kartal, Kamil Gök, Mehmet Canberi takım antrenörleri Sezgin Uslu ve Tansel Türkmen ve yıldız takım oyuncuları Metin Gök, Halil Emre İnce,Halit Ugan, Okan Özdemir, Ali Erbilek Hakan Demirel, Turgut Sert, Bahadır Uludağ, Mert Demir,Semih Yılmazerli, Durali Özdemir, Emrah Yalçın katıldılar.
Verilen şampiyonluk yemeğinde konuşan Belediye Başkan Hasan Karaçelik "Öncelikle göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Gerçekten büyük başarı gösterdiniz ve bizi gururlandırdınız. Bizlerde sizler için elimizden geleni yapacağız. Sizleri ve çalıştırıcılarınızı canı gönülden kutluyorum" dedi