Kto'dan İş Adamlarına 'E-pazarlama' Tekniği

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi (İGEME) tarafından düzenlenen seminerde iş adamlarına ihracatta 'e-pazarlama' tekniği anlatıldı.

Kto'dan İş Adamlarına 'E-pazarlama' Tekniği
KTO ve İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi (İGEME) ile birlikte sunulan seminere Kayseri Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Erçanak ve İGEME Marmara Bölge Müdür Yardımcısı Zeynep İyiler ile çok sayıda firma sahipleri katıldı.
Rıfat Hisarcıkoğlu Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Erçanak, insanların artık alışverişlerini internet üzerinden gerçekleştirdiğini belirterek, firmalarında ihracatta e-pazarlama tekniğini kullanmaları üzerinde önerilerde bulundu.
Firmaların dünyanın her tarafında görünür ve bulunur hale gelmeleri konusunda teknik bilgiler veren Zeynep İyiler, katılan firma sahipleri ve iş adamlarına ihracatta e-pazarlama tekniği ile müşteri bulma aynı zamanda pazarlama konusunda teknik yolları anlattı.
Firma sahiplerine ihracatta e-pazarlama tekniğini slayt gösterileri ile detaylandıran İyiler, firma sahiplerine haftanın bir günlerini e-pazarlama tekniğine ayırmaları sayesinde, fark edilir şekilde müşteri potansiyeli ile karışılacaklarını belirtti.