Konya'daki Bebek Cinayeti

Konya'da evli 4 çocuk babası bir adam ile 24 yaşındaki kadının, yasak aşkları sonucu dünyaya gelen bebeklerini öldürdüklerinin ortaya çıkmasının ardından başlatılan ceset arama çalışmaları sonlandırıldı.

Konya'daki Bebek Cinayeti
Konya'da Zekeriya K. ile tarlada çalıştırdığı işçisi Hacer K.'nin yasak ilişkileri sonucu 13 Ekim'de bebekleri dünyaya gelmişti. Faruk Sükan ve Doğum Çocuk Hastanesi'nde taburcu olan bebeğin bulunamaması sonucu ortaya yasak ilişki yaşayan çiftin bebeği öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Şüpheliler, merkez Meram ilçesi Pireli Deresi civarında cesedi sakladıkları toprak yığınlarını göstermesi sonucu arama çalışmaları başlamıştı. Dere yatağından toprak yığınlarının arasında ceset dün bulunamayınca bugün iş makinası ile aramalar devam etti. Saat 13.00'a kadar iş makinası ile aranan bebek cesedi bulunamayınca çalışma sonlandırıldı.
Yetkililer, 5 ay önce öldürüldükten sonra gömülen bebeğin cesedinin yağış sonrası derede oluşan akıntıyla gitmiş olabileceği veya vahşi hayvanlar tarafından yenilmiş olma ihtimali üzerine duruyor.