Eyyüp Nebi Yeşilleniyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi beldesinde ağaç dikme kampanyası kapsamında 7 bin ağaç dikildi.

Eyyüp Nebi beldesindeki ağaç dikme kampanyasına Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Eyyüp Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Emniyet Müdürü Erkan Ünal, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Aytekin, siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, "İçinde yaşadığımız toplumun sosyal sorumluluklarını yerine getirmek gayreti içersindeyiz. Çorak bir toprağa sahip durumdayız. Bundan kurtulmak ve yeşil bir alan yetiştirmek için ağaç dikme kampanyalarını destekliyor,
Eyyüp Nebi Belediyesi'nin organizasyonun faaliyetleri arasında yer alan ağaç dikme faaliyeti ile gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir toplum bırakmayı hedefliyoruz. Ve herkesi ağaç dikmeye davet ediyorum" dedi.
Eyyüp Nebi Belediye Başkanı Yıldırım ise, yapılan bu kampanya kapsamında 7 bin ağaç dikileceğini kaydederek, "Amacımız Eyyüp Nebi beldesine ziyarete gelen misafirlerin daha temiz ve daha ferah bir ortamda ibadetlerini etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.
Ağaç dikme kampanyasında katılan öğrenciler ve askerlere meyve suyu ikram edildi. Ağaç dikme kampanyasından sonra Eyyüp Nebi Belde Başkanı Mehmet Yıldırım davetlileri makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.