'Düğün Ya Da Davul' Korkuteli'nde Sahnelenecek

Akademik ve idari kadro çalışanlarından oluşan Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu, ilk çalışması olan 'Düğün ya da Davul' adlı oyunu 20 şubat tarihinde Korkuteli'nde sahneleyecek.

'Düğün Ya Da Davul' Korkuteli'nde Sahnelenecek
Korkuteli Belediyesi Düğün Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak olan Haşmet Zeybek'in eserinden uyarlanan 2 perdelik oyunun yönetmenliğini Antalya Deneme Sahnesi Sanatçısı Erkan Altay yapıyor. 14 kişilik bir ekibin sahnelediği oyunda Antalya Deneme Sahnesi'nden konuk oyuncular da yer alıyor. 'Düğün ya da Davul'; geleneksel halk tiyatrosunun özelliklerinden yararlanarak, köy meydanından alınıp sahneye taşınan Anadolu insanının gündelik yaşamı ile gelenek ve görenekleri anlatıyor.
Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu olarak bugüne kadar birçok kez sahneye çıktıklarını belirten Genel Sanat Yönetmeni Kezban Koçak, "20 şubat tarihinde Korkutelili izleyicilerimizle buluşacağız. Üniversite personeli olarak, alternatif tiyatro ile sanatseverlere ulaşmayı hedefliyoruz. Amacımız, ulusal ve uluslararası tiyatro festivallerine katılarak Akdeniz Üniversitesi'nin adını en iyi biçimde tanıtmak" şeklinde konuştu.