Belediye Bingölspor'dan mesaj var

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı Hasan Lütfü Yolcu, Batman Petrolspor maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Malatya Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Hasan Lütfü Yolcu, istedikleri galibiyeti alamadıklarını dile getirdi. Malatya Belediyespor mağlubiyetini unuttuklarını ifade eden Başkan Yolcu, bundan sonraki maçlara kilitlendiklerini kaydetti. Başkan Yolcu, "Malatya Belediyespor maçı bizim için çok önemliydi. Bu maça mutlak galibiyet için çıktık, ancak istediğimiz gibi olmadı. Bu mağlubiyeti unutmak zorundayız. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Batman Petrolspor ile karşılaşacağız. Teknik kadro ve sporcularımız bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Amacımız kendi sahamızda taraftarımızın da desteği ile üç puanı almaktır. Üç puan için sahaya çıkıp maçı alacağız" dedi.

Hedeflerinin klasman grubu şampiyonluğu olduğunu belirten B. Bingölspor Kulüp Başkanı Hasan Lütfü Yolcu, Bingöllülerin takımlarına sahip çıkması çağrısında bulundu. Başkan Yolcu, "Futbolcularımızdan bir stoperimiz şu an sakat ve tedavisi devam ediyor. Bunun haricinde ciddi bir eksikliğimiz yok. Bunu iyi değerlendirip bütün maçlardan üç puan hedefliyoruz. Klasman grubu şampiyonluğunu alarak rakiplerimizi geride bırakacağız. Takımımız şampiyon olacak kapasitededir. Bu hafta Malatya Belediyespor'un maçı yok. Bundan dolayı Batman Petrolspor karşılaşmasını iyi değerlendirip üç puanı alarak aramızdaki puan farkını düşüreceğimize inanıyorum. Takımda iyi bir performans var. Bunu iyi değerlendirip çıkacağımız bütün maçları alıp yolumuza devam edeceğiz. Bingöllülerden de bu konuda destek bekliyoruz. Bütün maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.