Araban Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Seçimi

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapılan Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde Maho Aydın, 4. kez başkanlığa seçildi.

Araban Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Seçimi
Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın iki aday arasında geçen başkanlık seçimi Araban Belediyesi Düğün Salonu'nda 308 üyenin katılımı ile yapıldı. Eski başkan Maho Aydın ile Süleyman Yıldırım'ın adaylığı ile iki liste halinde gidilen seçimde 308 delege oy kullandı. 305 geçerli, 3 oyun da geçersiz sayıldığı seçimde Maho Aydın 197, Süleyman Yıldırım ise 108 oy aldı. Alınan sonuçla eski başkan Maho Aydın 4. dönem başkan seçildi.
4. kez seçilen Maho Aydın, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "İlçe merkezi ve köylerinde iş yerlerini kapatarak kongremize katılan tüm Arabanlı esnaflarımıza teşekkür ederim. Esnaf arkadaşlarımın teklifi üzerine aday oldum. Daha önce 3 dönem yaptığım oda başkanlığım süresinde her esnafımızın sorunlarını gidermek için çalıştım. Arabanlı esnaflarımızın ekonomik sıkıntılar ve zor şartlar içerisinde ilçe halkına hizmet verdiklerini biliyorum. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Herkese teşekkür
ediyorum" dedi.