Ücretsiz Biletler Akm Gişelerinde

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Can Gürzap- Nurseli İdiz'in sahnelediği 'Evliliğe Gelinceee!' adlı oyunu 24 Şubat'ta Antalyalılarla ücretsiz buluşturacak

Ücretsiz Biletler Akm Gişelerinde
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Can Gürzap- Nurseli İdiz'in sahnelediği 'Evliliğe Gelinceee!' adlı oyunu 24 Şubat'ta Antalyalılarla ücretsiz buluşturacak. Oyunu izlemek isteyen vatandaşlar için AKM gişelerinden salon kapasitesi kadar ücretsiz bilet dağıtılacak.
Başrollerini Can Gürzap ve Nurseli İdiz'in paylaştığı 'Evliliğe Gelinceee!' adlı oyun AKM Aspendos Salonu'nda saat 20.00'de sahnelenecek. Salonda olası yığılmayı önlemek için 17 Şubat Çarşamba gününden itibaren mesai saatleri içerisinde AKM gişelerinden ücretsiz bilet dağıtılacak. Bilet miktarı salon kapasitesiyle sınırlı olacak.
Leslie Stevens'in yazdığı, Levend Öktem'in yönettiği komedi tarzı oyunda yüzyıllardır birçok sanat eserine konu olan kadın-erkek ilişkileri bu kez ilginç noktalara değinen bir komedi olarak işleniyor. Oyunda evlilik kurumunun sorunları, hem erkeğin hem de kadının gözünden anlatılıyor.