Aşk- Memnu ekranlara veda mı ediyor

Kanal D de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu ne zaman sona erecek…

Aşk- Memnu ekranlara veda mı ediyor
Aşk-ı Memnu’ dizisiyle yıldızı bir kez daha parlayan oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün, dünyaca ünlü Prada markasının davetine katıldı. Marka tutkusu olmadığını söyleyen Çehre, “Önemli olan markayı taşıyabilmektir. İlla marka olsun diye bir takıntım yok. Her yerden alışveriş yaparım” dedi.

Dizinin bu yıl biteceğini sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, “Kurtlar Vadisi’ni bile geride bıraktık ama zamanında bitirmek lazım ki, tadı kaçmasın” şeklinde konuştu.


NEBAHAT ÇEHRE KİMDİR

15 yaşındayken "Türkiye güzeli" seçildi. Fotomodellik ve mankenlik yaparken gelen teklifler üzerine 1962'de sinemada ilk rolünü oynayarak profesyonelliğe adım atan sanatçı kısa sürede birçok film çevirdi.

1964'te Yılmaz Güney'le tanışarak bir filmde rol aldı ve 1966’da iki sanatçı evlendi. Bir süre sinemayı bıraktı. Yılmaz Güney'den boşanınca tekrar kamera önünde yer aldı. Kendi deyimiyle "'çoğu ayağı yere basmayan" filmlerde oynadı. Seks filmleri furyasında sahneye çıkarak şarkıcılık yaptı. İkinci evliliğinde yine sanat hayatına ara verdi boşanınca bu kez TV dizilerinde rol aldı.