Kasiad'dan Burma'ya Ziyaret

Karadeniz Sanayi ve İşadamları Derneği(KASİAD) Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Genel Sekreter Faruk Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Evrensel, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret etti

Kasiad'dan Burma'ya Ziyaret
Karadeniz Sanayi ve İşadamları Derneği(KASİAD) Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Genel Sekreter Faruk Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Evrensel, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret etti.
Atakum'da yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve yakından takip ettiklerini belirten KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, "Belediyelerde, birinci önceliğin siyaset değil hizmet olması gerekir. Herkesin gözü Atakum'un üstünde, bu kentin gelişimi adına büyük bir avantaj sağlamaktadır. Atakum yükselen bir yıldız gibi. Sayenizde daha da iyi ve güzel bir kent olacağına inanıyoruz" dedi.
Başkan Hacıkerimoğlu ayrıca KASİAD tarafından Nisan ayında Almanya'ya düzenlenecek geziye Başkan Burma'yı da davet etti.
Siyasetçilerin bugün biçin bir şeyler yapayım, gözüksün, sonrasından bana ne anlayışında olduklarını, bu düşüncenin yanlış olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Ben anlaşarak, uzlaşarak, şeffaf bir şekilde yönetmekten ve birbirimize gözlüklerimizi çıkararak objektif bakmaktan yanayım. Atakum, Samsun'un geleceğidir. Bu bilinç içerisinde hareket ediyor, planlamalarımızı geleceğe yönelik yapıyoruz. Zaten bir şeyi yaparken geleceği düşünmüyorsanız doğru iş yapmış olmuyorsunuz" dedi.
İş adamlarının Almanya'ya yapacağı geziye katılmayı çok istediğini belirten Başkan Burma, "Bunun için şimdiden bir şey söylemem mümkün değil. Çalışma planlarımıza ve programımıza bakar, uygun olursa katılabilirim" diye konuştu.