Edremit Belediyespor'u Dünya Tanıdı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Salon, standı ziyaret eden konuklara takım hakkında bilgi verirken, ziyaretçilere forma hediye etti

Edremit Belediyespor'u Dünya Tanıdı
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Salon, standı ziyaret eden konuklara takım hakkında bilgi verirken, ziyaretçilere forma hediye etti.
Edremit Belediyesi ile birlikte EMITT fuarına katılan Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı ve Edremit Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Muzaffer Salon, standı ziyaret eden konuklara takım hakkında bilgi verdi. Başkan Salon, Standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Muammer Güler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e Edremit'i tanıtan kitaplar ve Edremit Belediyespor forması hediye etti.
Özellikle Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, Edremit Körfezi'ni çok sevdiğini, en kısa zamanda körfeze gelerek Edremit Belediyespor Futbol Takımı'nın bir maçını izlemek istediğini belirtti.
Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Salon ise, ilk defa bir fuara spor kulübü olarak katıldıklarını ve gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi. Başkan Muzaffer Salon, "Edremit Belediyespor Kulübümüzü bu tür büyük organizasyonlarda dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Stantları gezen yüz binlerce Türk vatandaşı ve farklı milletlerden insanlar, Edremit Belediyesi'nin standına geldiğinde, Edremit Belediyespor'u da tanıma şansını yakaladı. Kulübümüze EMITT fuarında ilgi göstererek tanıtım imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Av. Tuncay Kılıç ve ekibine kulübümüz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.