Ak Partili Vekil'den Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret etti.

Ak Partili Vekil'den Ziyaret
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret eden AK Parti Milletvekili Halil Aydoğan, esnafın sorunlarının çözümü için ilgili makamlara ileterek çözüm üretilmesi için çalıştıklarını belirtti.
Türkiye'nin krizden en az etkilenen bir ülke konumunda olduğunu ifade eden Aydoğan, "Bu tür kriz zamanlarında özel teşebbüs daha temkinli ve tedbirli davrandığı için, kamu olarak biz harcamalarımızı arttırdık. Bugün 60 katrilyon bütçe açığı vermemiş olsaydık, işsizlik oranları daha fazla olurdu. Türkiye'de işsizlik yüzde 13 ama Türkiye'de stok işsizlik dediğimiz rakam yüzde 17. Bunu oranladığımız zaman yüzde 30'lar civarında işsizlikte bir artış demektir" dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir ise esnafın sorunlarının giderilmesi noktasında AK Parti Milletvekili Aydoğan'ın her zaman yardımcı olduğunu belirtti.