Kozan Emitt 2010'da İlgi Odağı Oldu

Adana'nın çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kozan ilçesi, tarihi, kültürü, marka ve yöresel ürün çeşitliliği ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT 2010) açtığı stant ile ilgi odağı oldu

Kozan Emitt 2010'da İlgi Odağı Oldu
Adana'nın çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış Kozan ilçesi, tarihi, kültürü, marka ve yöresel ürün çeşitliliği ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT 2010) açtığı stant ile ilgi odağı oldu.
İstanbul Beylikdüzü'ndeki Tüyap Kongre Merkezi'nde, Kozan Kaymakamlığı ve Belediyenin birlikte açtığı stant fuar ziyaretçilerinin en çok uğradığı yerlerden biri oldu. Fuar boyunca Kaymakam İzzetin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan ziyaretçilerle tek tek ilgilendiler.
Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, yaptığı açıklamada, "İlçemizin tarihi ve turistik yerlerini sergilemek amacıyla ilçemizde yetişen ürünlerimizi ve markalarımızı açmış olduğumuz stantla sergiledik. Tanıtımımızın en iyi şekilde yapıldığına inanıyorum" dedi.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, ikinci defa katıldıkları fuarda, bu tür etkinliklerle Kozan'ın rotasını turizme çevirme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Kozan'ı tarih ve kültürü ile marka kent yapma çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.