Chp Düzce Merkez İlçe Kongresi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez ilçe kongresi tartışmalara sahne oldu.

Chp Düzce Merkez İlçe Kongresi
Kızılay Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçak, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Divan başkanı olan da olan Milletvekili Ali Koçak, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek "Türkiye neredeyse uçurumun kenarında giderek fakirleşiyoruz. Ülkemizde fakirlik, yoksulluk, yolsuzluk varken her geçen gün farklı bir gündem ile uyanıyoruz. Türkiye'yi iflas eden esnaf konumundan anca CHP'li karolar kurtarabilir" dedi.
Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, birlik beraberlik mesajı vererek "Artık birlik olmamızın zamanı geldi. Kimse kimsenin ayağından çekmesin ki birlik beraberlikle anca biz Düzce'de milletvekili çıkartabiliriz" şeklinde konuştu.
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, CHP'nin açıkça iktidara gittiğini işaret ederek "CHP iktidara gidiyor. Bizde Düzce olarak buna hazırlık yapmamız lazım. Bugün iktidarın gitmesi için bütün şartlar oluştu. Bütün göstergeler kötüye gidiyor" dedi.
Albayrak seçimlerde kazanmanın formülüne de açıklayarak "Akçakoca da yüzde 13 ten oyumu yüzde 36 ya taşımak için sürekli çalıştık. Gitmediğimiz düğün cenaze kalmadı. Bunun yanı sıra biz seçimi hanımlarımızla aktif olarak çalıştık ev ev dolaştık" şeklinde konuştu.
Konuşmalar sırasında CHP Merkez ilçe eski Başkanı Haluk Günaydın'ın konuşmaları sırasında sözlü tartışmalar yaşandı.
CHP Düzce İl Başkanı Tozan, Kongrede ülkenin geleceğine yön verilecek kadroların seçileceğini belirterek "Ben başarılı olmak için geldim ve çalışmalara başladım" dedi.
CHP Merkez İlçe Başkan adayı Saim Aksöz, asılsız ve belgesiz ithamlarla görevden alındığını ve kendisine linç yapıldığını söyledi.
CHP düzce Merkez ilçe Başkanı adayı Evren Kuşçuoğlu, çalışmak için göreve talip olduklarını işaret ederek "CHP'yi iktidara götürmek için çalışacağız" dedi.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.