Taşköprü Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Başdoğan Güven Tazeledi

Taşköprü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi 46

Taşköprü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi 46. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Denetleme kurulu seçimlerinin de yapıldığı genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Gazi Başdoğan'ın sunduğu tek liste oy birliği ile kabul edildi.
Genel kurulda bir konuşma yapan Taşköprü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Gazi Başdoğan, 2010 yılında çalışmalarının artarak devam edeceğini belirterek, tüm genel kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Taşköprü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve divan başkanlığını Kastamonu Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Ahmet Çırakoğlu'nun yaptığı genel kurula Taşköprü Belediye Başkan Vekili Tevfik Mumcu, Tosya Esnaf ve sanatkarları kredi kefalet kooperatifi başkanı Mustafa Pazarcı, Boyabat Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Gökmen, İnebolu Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Çömlekçi ve çok sayıda
Taşköprülü genel kurul üyesi esnaf katıldı.
Hüseyin Gazi Başdoğan'ın başkanlığındaki Yönetim ise Başkan Vekili Mehmet Ünal üyeler İsmail Berber,Ali Zaim,Ahmet Arslan,Yıldırım Özbozkurt ve Ahmet Gökmen oluştu.