Bir 'Ömür'lük Şarkılar
Türkiye'nin değerli yorumcularından Ömür Göksel, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Sanat'ın düzenlediği organizasyonda sevenleriyle buluştu.

Yıllar sonra İzmir'de sahneye çıkan ve açılışı Frank Sinatra'nın "Strangers in the night" şarkısı ile yapan Ömür Göksel, konserinde "20. asrın en sevilen şarkıları" ile "Türk pop müziği"nin seçkin eserlerini seslendirdi. Konserin organizasyonundan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür eden Ömür Göksel, sahneyi ve İzmir'i özlediğini söyleyerek, "İzmir'de oturanların ne kadar mutlu insanlar olduklarını bir kez daha anladım" dedi.
Sanatçıya konserinde klavyede Erhan Keçesi, gitarda Can Haksoy, basgitarda Hakan Katırcı, İspanyol gitar ve klavyede Sezai Altunel eşlik etti.
