Bedava tatil kazanma şansı

Hobi Kulüpler'inden tatil kazanma şansı yakalamak istiyorsanız hobimlemutluyum.com'daki anahtar kelimeleri bulmalısınız.

Bedava tatil kazanma şansı
2 kişilik tatil kazanmak için anahtar kelimeleri bul
Sözcük Avı Başlıyor!
8 – 14 Şubat tarihleri arasında, hobimlemutluyum.com'da yer alan anahtar kelimelerden en fazla sayıda bulan 3 kişiden biri olun, sevdiğinizle Sapanca'da muhteşem bir tatil kazanın!
Aşağıdaki linkten ulaşacağınız sayfada yer alan anahtar kelimenin üzerine tıklayın, hem ilk kelimenizi bulun hem de ikinci anahtar kelimeye ulaşmak için gerekli ipucuna ulaşın.
Ulaşacağınız sayfada yer alan anahtar kelimenin üzerine tıkladığınızda, hem onay kutucuğu açılacak ve bulduğunuz ilk anahtar kelime kaydedilecek hem de ikinci anahtar kelimeye ulaşmak için gerekli ipucuna ulaşacaksınız. Anahtar kelimelerin bazılarını ipuçlarıyla yönlendirileceğiniz sayfada kolayca bulacakken, bazılarını ise hobimlemutluyum.com içerisinde gezinerek aramanız ve herhangi bir ipucu olmadan bulmanız gerekecek. İpucu olmadan ulaşmanız gereken anahtar kelimeleri, hobi kulüplerimizin haber sayfalarında bulabilirsiniz.
14 Şubat'ta son bulacak yarışmamızda en çok kelimeyi bulan 3 katılımcı, Sapanca Güral Wellness Park'ta iki kişilik unutulmaz bir hafta sonu tatili kazanacak.
Haydi siz de hemen sözcük avına katılın, hem hobimlemutluyum.com sitemizi gezerken hobilerinizle ilgili daha fazla bilgi edinin hem de sevdiğinizle geçireceğiniz unutulmaz bir tatil kazanma fırsatı yakalayın!