Mhp Genel Başkan Yardımcısı Çobanoğlu Milas'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Muğla'nın Beçin Belediyesi'ni ziyaret etti.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Çobanoğlu Milas'ta
Çobanoğlu'nu belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Mehmet Balcı, MHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, Ülkü Ocakları Başkanı Tunahan Ongün, partinin ana kademe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Partililere seslenen Çobanoğlu, en geç 1 yıl içinde genel seçime gidileceğini ifade ederek, bu seçimlerde MHP olarak tek başına iktidarın hedeflendiğini kaydetti.

MHP'nin 41 yıllık siyasi geçmişinde hiç bu kadar tek başına iktidara yaklaşmadığını savunan Çobanoğlu, vatandaşlarla her sohbetinde bunu yakından gördüğünü anlattı. Çobanoğlu, "AK Parti iktidarı 8 seneden bu yana tek başına ülkeyi yönetiyor. Bu süre zarfında kişisel ve ülke olarak çok şey kaybettik. Sıfıra yakın alınan terörle verdiğimiz ülkede bugün bölünme konuşulur oldu. Türkiye'nin kurtuluşu AK Parti'den kurtuluştur" dedi.

MHP'nin 41 yıllık siyasi geçmişinde oldukça başarılı bir grafik yakalandığını ve partinin ilk kez bu kadar tek başına iktidara yakın olduğunu savunan Çobanoğlu, "İktidar iki seçim üst üste tek başına yönetimi alınca herkesin halinden memnun olduğu sonucunu savunuyor. Oysa böyle bir şey yok. İşte biz, sizlerin de desteğiyle vatandaşımıza bunu anlatacağız. Verimli tarlasına artık gübre bile bulamadığını anlatacağız. Şu ve bu nedenlerle AK Parti'ye oy vermiş insanlarımıza kaybettikleri şeyleri göstereceğiz"
diye konuştu.

Maddi güçlük yaşayan ailelere iş bulana kadar ayni değil nakdi yardım yapılacağını ifade eden Çobanoğlu, iktidara gelmeleri halinde bu sözleri tutacaklarını anlattı. Çobanoğlu, "Biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Muğla'nın 6 milletvekili kapasitesi var. Oyların yüzde 51'ini alarak yani, 4 milletvekili çıkararak bu genel seçimden çıkmak istiyoruz. Hedefimiz bu. Buna ulaşmak için de siz değerli üyelerimizden tam destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Çobanoğlu'na MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun ile MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz da eşlik etti. Bir süre partililerle sohbet eden Çobanoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.