Hepar Pınarbaşı İlçe Teşkilatı Açıldı

Genel Başkanlığını Osman Pamukoğlu'nun yaptığı Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR), tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de teşkilatlanmasını tüm hızıyla sürdürüyor

Hepar Pınarbaşı İlçe Teşkilatı Açıldı
Genel Başkanlığını Osman Pamukoğlu'nun yaptığı Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR), tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de teşkilatlanmasını tüm hızıyla sürdürüyor. HEPAR İl Teşkilat'ının çalışmaları kapsamında Pınarbaşı İlçe Teşkilatı düzenlenen törenle açıldı.
Çok sayıda partilinin katıldığı Pınarbaşı ilçe teşkilatının açılış kurdelesini, HEPAR İl Başkanı Tunahan Önder ile yönetim kurulu üyeleri yaptı.
Açılış sonrası bir konuşma yapan HEPAR Pınarbaşı İlçe Başkanı Recep Baloğlu, Pınarbaşı İlçesi'nin gelişmişlik bakımından istenilen seviyede olmadığını ve devletten hak ettiği hizmetleri alamadığını söyledi. Hak ve Eşitlik Parti'sinin iktidarında Pınarbaşı'nın layık olduğu hizmetlere kavuşacağını belirten Baloğlu, Pınarbaşılı vatandaşları partiye üye olmaya davet etti
Ardından konuşan HEPAR İl Başkanı Tunahan Önder ise Türkiye ve Kayseri gündemini değerlendirdi. Kayseri'deki parti teşkilatlanmalarını tüm hızıyla sürdüklerini ve vatandaştan partilerine büyük destekte bulduklarını ifade eden Önder, AK Parti idaresindeki Türkiye'nin siyasi ve ekonomik açıdan çok zor bir süreçten geçtiğini anlattı.
HEPAR'ın iktidarında terörün biteceğini, vatandaşın ekonomik refah seviyesinin yükseleceğini belirten Önder, meclisteki mevcut siyasi partilerin suni gündemlerle ülkeyi meşgul etmeye çalıştığını, Türkiye'nin en büyük sorunun ise her şeyden önce ekonomi olduğunun altını çizdi.
Yapılan açılışın ardından HEPAR İl Başkanı Tunahan Önder ve yönetim kurulu üyeleri ilçe teşkilatında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra partinin gençlik kolları üyeleri tarafından ilçede esnaf ve vatandaşa HEPAR'ı tanıtıcı bilgi broşürleri dağıtıldı.