Facebook'la Gelen Yardım

Karayolları 113. Muş Şube Şefliği'nde çalışan Selim Aksoy isimli vatandaş, sosyal paylaşım sitesi olan 'Facebook'ta tanıştığı hayırseverlerin bağışladığı malzemeleri okullara dağıttı.

Facebook'la Gelen Yardım
Karayolları 113. Muş Şube Şefliği'nde çalışan Selim Aksoy isimli vatandaş, sosyal paylaşım sitesi olan 'Facebook'ta tanıştığı hayırseverlerin bağışladığı malzemeleri okullara dağıttı.
Sosyal paylaşım sitesi olan 'Facebook'ta tanışan 4 bin 500 gönüllü, Muş'taki okullara malzeme yardımında bulundu. Karayolları 113. Şube Şefliği'nde çalışan Selim Aksoy'un girişimleri sonucu toplanan kırtasiye, giyim malzemeleri ve çeşitli kitaplardan oluşan yardım paketleri merkeze bağlı Muratgören, Mollababa, Yazla, Soğucak köyleri ile Yaygın Çok Programlı Lisesi anasınıfına verildi.
Kahramanmaraş'ta ikamet eden Mustafa Geçer'in başlattığı yardım kampanyasıyla ilk olarak Şanlıurfa'daki okullara yardım yapıldığını belirten Selim Aksoy, şimdi ise Muş'taki okullara yardım yapıldığını söyledi. Yardım kampanyasının 15 Ocak'ta başlayıp 15 Şubat 2010 tarihinde sona ereceğini belirten Aksoy, "Sosyal paylaşım sitesi olan facebookta tanıştığım ve aynı zamanda 'sahafkurdu' isimli internet sitesinin kurucusu olan Mustafa Geçer'in isteğiyle başlayan yardımların ilk ayağı Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, ikinci ayağı ise Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı anaokullarını kapsamıştır. Mustafa Geçer'in kurduğu internet sitesinin amacı Türkiye'nin her yerinden toplanan kitap, kırtasiye malzemeleri ile giyecekleri üyelerin önerileri doğrultusunda okul, yurt, kütüphane, öğrenci ve vatandaşların yararlanacağı yerlere ulaştırmaktır. Bu kampanyada emeği geçen Sayın Mustafa Geçer'e, Özel İstanbul İlkadım Anaokulu Sahibi Begüm Bilbay'a, Nezihe Bilgen'e, Bodrum Sağlık Vakfı'na, İzmir'den kampanyaya destek veren Mustafa Gündaş'a, Erzurum'dan destek veren Dilara Akçayır'a, Elazığ'dan destek veren Aysun Akgün'e ve yardım malzemelerinin naklinde yardımcı olan Muş Özel Menderes Sürücü Kursu ile Muş Yolu Turizm firmasına teşekkür ederim" diye konuştu.
Selim Aksoy, Muş'a gönderilen malzemelerle bin öğrenciye ve 5 anasınıfına yardım ettiklerini söyledi.