Türk Büro-Sen'de istişare toplantısı

Türk Büro-Sen Genel Merkezi'nin 2010 yılı 2. Dönem Eğitim ve İstişare Toplantısı 5-7 Şubat tarihleri arasında Alanya Utopia World Otel'de gerçekleştirildi.

Türk Büro-Sen'de istişare toplantısı
Toplantıya, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, İzmir, Isparta, Denizli, Burdur, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Konya ve Antalya illerimizin, şube başkanları, şube yönetim kurulu üyeleri, il temsilcileri, ilçe temsilcileri ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Türk Büro-Sen Genel Sekreteri Bayram Öztürk’ün yapmış olduğu açılış konuşması ile başlayan 2. Dönem Eğitim ve İstişare Toplantısı sırası ile Genel Mali Sekreter Rahmi Erdem’in, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Hüseyin Aslan’ın, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Osman Eksert’in ve Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Memduh Özer’in sunumlarıyla devam etti.

Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin sunumlarının ardından Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, tüm salonu duygu seline boğan bir konuşma ve sunum gerçekleştirdi. Genel Başkan Fahrettin Yokuş’un ayakta alkışlanan sunumun ardından, soru- cevap bölümüne geçildi. On dört ilden 2. Dönem Eğitim ve İstişare Toplantısı’na katılmak için gelen sendika üyeleri bu bölümde Genel Merkez yöneticilerine duygu ve düşüncelerini aktardı.