Nevşehir'de teşkilat çalışması

Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Nevşehir'e bağlı Karapınar, Kurugöl, Göreme ve Uçhisar Belediyeleri'ni ziyaret ederek, belediye başkanları, başkan yardımcıları ile birim müdür ve amirleri görüştü. Görüşmelere Nevşehir İl Başkanım Feridun Özdemir de eşlik etti.

Ziyaretlerde Bem-Bir-Sen’in sendikal faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler aktaran Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Bem-Bir-Sen’in yerel yönetimler hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olarak 4 yıldır çalışmalarına devam ettiğini belirterek, bu süre içerisinde yerel yönetim çalışanlarına çeşitli kazanımlar sağladığını söyledi.

Bem-Bir-Sen’in, ideolojik düşünce ve yapılanmaların aksine tüm kesimleri kucaklayıcı, objektif ve tarafsız bir anlayışla hareket ettiğini vurgulayan Medeni Sevinç, hizmet sendikacılığının yürütülmesinde bu anlayışın önemli olduğunu dile getirdi. Bem-Bir-Sen’in yürüttüğü çalışmalarında, üyelerinin her türlü ekonomik, sosyal, sendikal ve özlük haklarını koruduğunu ve kolladığını ifade eden Sevinç, elde edilen kazanımları örnek göstererek bu yolda ne kadar kararlı olduklarını belirtti.

Özellikle sosyal denge sözleşmelerine değinen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, imzalanan sözleşmelerle birlikte çalışanlar arasındaki ücret dengesizliğine ve adaletsizliğine son verdiklerini söyledi. Ekonomik standartları yükseltilmiş bir çalışanın iş veriminin ve kalitesinin diğerlerine oranla daha iyi olduğunun gözlemlendiğini ifade eden Sevinç, işverenin memnuniyetinin de aynı oranda arttığına dikkat çekti.

Olumlu geçen ziyaretlerde üye çalışması da yapan Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, sendikaya katılan belediye çalışanlarını tebrik etti.