'Televizyon Hackerı'

Kadın programlarını arayıp telefonla bağlanan Atilla Nuran bugüne kadar birçok yapımcıyı işletti.

Atilla Nuran, Facebook ve diğer internet sitelerinde binlerce hayranı olan bir şizofren.Ona "Televizyon Hackerı" deniyor.

"Televizyon Hacker'ı", Atilla Nuran, Kimdir ?

"Karısının Çeyizini Yiyen Adam", "Otto Bariç'e Taş Atan Adam" Atilla Nuran'ın lakapları arasında. Yeni lakabıyla hayli ilginç...

Ona, "Televizyon Hacker'ı" deniyor artık. Kadın programlarını arayıp dalga geçen ve kendisini rahatlatlatan Atilla Nuran'a bu lakabı sanal alemdeki hayranları takmış. Bizlere Atilla Nuran'ı tanıtan kişi ise radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun. Matrax isimli radyo programına katılan Atilla Nuran'a senaryolar veren Zeki Kayahan Coşkun, böylece Atilla Nuran'ın kadın programlarıyla dalga geçmesi sağlıyor.

SU GİBİ PROGRAMIYLA DALGA GEÇİYOR

Fox Tv'deki "Su Gibi" programına katılan Atilla Nuran, kendisini İngilizce öğretmeni Yüksel Bey olarak tanıtıyor. Talip olduğu kadına şiir söyleyen ve çocuk istemezse taşıyıcı anne bulabileceğini söyleyen Nuran, Keban Barajı gibi olduğunun da altını çiziyor.

ESRA CEYHAN'A TECAVÜZCÜ SAPIK OLARAK KATILDI!

Televizyon programlarına katılmaya gitgide alışan Atilla'nın yeni hedefi Esra Ceyhan'dı. Canlı yayına katıldığında söyledikleriyle hem Esra Ceyhan'ı hem konuk Haydar Dümen'i hem de izleyenleri oldukça şaşırtmıştı. Ertesi gün heryerde herkes onu konuşuyordu...

Kadın programlarına tepkisini göstermek için çıktığını söyleyen Atilla Nuran, 20-25 kadar programa katıldığını söylerken, protestolarına devam edeceğini de bildirdi.

ESRA EROL'UN PROGRAMINA "ECZACI İZZET" OLARAK KATILIYOR!

Yeni hedefini belirleyen Atilla'ya, gerekli senaryolar verilmişti. Yeni kimlik İzzet, yeni meslek eczacı yeni şehir İskenderun'du. Edebiyat ve müzikten hoşlanan "İzzet Bey" talip olduğu Sema Hanım'ı etkilemek için şiir okurken, gözyaşları tutamadı.

SIRADA ZUHAL TOPAL VAR

Günlerdir talibini bekleyen Ganime Hanım'a "38 yıldır kuyumcuyum, böyle nadide bi parça görmedim!" diyerek programa katılan ve herkesi etkileyen Atilla, kendisini "Kuyumcu Hayrettin" olarak tanıttı. "Nesrin Sipahi'yi andırıyorsunuz." diyerek Ganime Hanım'a iltifatlarda bulunan Atilla, kısa sürede herkesi etkilemeyi başardı.

NELER UYDURMUŞTU?

Trabzon'da olaylı geçen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, dönemin Fenerbahçe teknik direktörü Otto Baric'e taş atan kişi olduğunu iddia ederek, İlker Yasin'i kandırdı.

2006 yılında Samsun'daki Katolik kilisesinin papazı bıçakladı.

Flash Tv'de Semra Hanım'a sanatçı olduğunu söyleyip, stüdyoda türkü söyledi.

Fox Tv'deki Su Gibi programına ingilizce öğretmeni olarak bağlandı.

Esra Ceyhan'ı "Ben tecavüzcüyüm!" diye arayarak, uzun süre tartışıldı.

Esra Erol'u canlı yayında defalarca kez işletti.

Son olarak 20 Ocak'ta Zuhal Topal'ın programına katılarak kendisini gösterdi.

Atilla Nuran'ın yeni vukaatları merakla bekleniyor.

Kaynak: Milliyet