Milletvekili Çalışkan:

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Mucur İlçesi Yeniyapan Köy konağında muhtarlarla bir toplantı düzenledi.

Milletvekili Çalışkan:
Kırşehir merkez ve ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Milletvekili Çalışkan, Mucur ilçesine bağlı Dalakçı, Gümüşkümbet, Kızıldağ Yeniyapan, Seyfe, Bazlamaç, Medetsiz, Bayramuşağı, Yazıkınık, Budak, Dağ Çiftliği, Yeşilyurt, Kuşaklı, Kılıçlı, Karaarkaç, Güzyurdu, Kıran, Küçük Burnuağıl, Geycek muhtarları ile Kızıldağ Yeniyapan Köy konağında bir toplantı yaptı.
Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Taş, İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Altınok, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şevki Ünver ve Osman Polat katıldı.
Milletvekili Çalışkan, yapılan yatırımları anlatırken, Hükümetin tarım ve hayvancılık politikaları, hibe teşvikleri ve faizsiz kredi teşvikleri, doğrudan destek uygulamaları, hükümetin iç ve dış politikaları hakkında bilgilendirdi.
Çalışkan, Yarım ve eksik kalan çalışmaların tamamlanması için durmaksızın çalıştıklarını kaydederek, En büyük hedeflerinin Kırşehir'i en kısa sürede Eğitim, Turizm, Termal Turizm ve Kültür şehri yapmak olduğunu söyledi.
Milletvekili Çalışkan, "Halka hizmet etmek Hakka hizmet etmektir" diyerek, muhtarların talep ve temennilerini dinleyip not aldı.