Kılıçdaroğlu yumurtayı şık bulmadı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Üniversitesi SBF'de AK Partili Burhan Kuzu'ya yumurta atılmasını şık bulmadığını söyledi. Öğrencilere destek de veren CHP lideri, "Demokratik yolla hakların arıyorlar. Şiddet yoksa sorun yok" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Üniversitesi SBF'de AK Partili Burhan Kuzu'ya yumurta atılmasını şık bulmadığını söyledi. Öğrencilere destek de veren CHP lideri, "Demokratik yolla hakların arıyorlar. Şiddet yoksa sorun yok" dedi. Kılıçdaroğlu, Burhan Kuzu'nun Rektör ve okul yöneticilerinin istifasını istemesini de, "Burhan Kuzu'nun öğrenciliğini tartışırım o zaman" sözleriyle değerlendirdi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenlenen "Türkiye'de Anayasa" paneline katılan AK Partili Burhan Kuzu, deyim yerindeyse yumurta yağmuruna  tutuldu.

Öğrenciler, İstanbul Dolmabahçe'de öğrencilere polis müdahalesine ve kendi üniversitelerine polis sokulmasına tepkililerdi. Tepkilerini protestoya çevirdiler ve Kuzu'ya dakikalarca yumurta attılar.

Burhan Kuzu salondan çıkmadı, şemsiyelerin altında öğrencilerin sakinleşmesini bekledi. Salondan çıktıkan sonra da üniversite binasından ayrılması kolay olmadı.