Tüvasaş Jüri Özel Ödülünün Sahibi Oldu

Doğu Marmara bölgesinde başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Çizgi Üstü Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonunda Türkiye Vagon Sanayi A

Tüvasaş Jüri Özel Ödülünün Sahibi Oldu
Doğu Marmara bölgesinde başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Çizgi Üstü Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonunda Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.
Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde, Pricewaterhouse Coopers Türkiye, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliğinde Bolu, Düzce, Sakarya ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odalarının koordinasyonu ile "Sanayi Kuruluşları Çizgi Üstü Sektörel Performans Değerlendirme" araştırmasında TÜVASAŞ Jüri Özel Ödülünü kazandı. TÜVASAŞ'ın ödülünü Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aydın Zeytinoğlu, Genel Müdür İbrahim Ertiryaki'ye takdim etti.
TÜVASAŞ Genel Müdür İbrahim Ertiryaki, TÜVASAŞ adına bu ödülü almaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Doğu Marmara'da faaliyet gösteren sanayi kuruluşları, akademik ve iş dünyasından oluşan bir jüri tarafından, verimlilik, istihdam, yenilikçilik ve markalaşma, finansal analiz, dış ticaret, topluma katkı, çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi başlıklarında değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmeler neticesinde TÜVASAŞ'ın ödüle layık görülmesi, bizleri son derece olumlu motive etmiştir. Değerlendirmede belirtilen başlıklar, TÜVASAŞ'ta göreve geldiğimizden bu yana, üzerinde titizlikle çalıştığımız konular olmuştur. Bu açıdan, yaptığımız çalışmaların bağımsız kuruluşlarca değerlendirilerek, ödüllendirilmesi bizler için ayrı bir anlam taşımaktadır. Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova bölgesini kapsayan organizasyonda ödül alan tek kamu kurumu olan TÜVASAŞ, günümüz dünyasına uygun stratejik yönetim anlayışına ve modern üretim tekniklerine sahip bir kurum olduğunu ortaya koymuştur" dedi.