'Patron Millettir'

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, demokrasilerde halkın hem bürokrat, hem siyasetçilerin patronu olduğunu söyledi.

'Patron Millettir'
Anadolu Basın Yayın Birliği'nin organize ettiği toplantıya katılan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Demokrasilerde patron millettir. Hem bürokratın, hem siyasetçinin milletin hizmetkarı olması gerekir. Geçen dönem Ankara'daki yoğun çalışma temposu sebebiyle halkla ilişkiler anlamında eksik yönlerimiz vardı. Biz siyaseti hizmet vasıtası olarak görüyoruz. Var olabilmemiz için, halkımızın yaptıklarımızı bilmesi lazım" dedi.
Poyraz, sivil toplum kuruluşlarının siyasetle uğraşmaması gerektiğini ifade ederek, "Bazı yerlerde siyaset bir üst makama sıçramak için basamak olarak kullanılıyor. Koskoca Bilecik Esnaf Sanatkarlar Odası'nın başkanısın, il genel meclisi üyesi olsan ne olur, olmasan ne olur? Derneği bir partinin adayını güçlendirmek için siyasi araç olarak kullanmak düşüncesi yanlış" diye konuştu.
Ulaşım meselesini de değerlendiren Poyraz, "Kimin ne sıkıntı varsa gelsin, söylesin. Biz okyanusu geçtik, küçük derede boğulduk. Katrilyonun üzerinde yatırımlara rağmen, vatandaşın küçük istekleri yerine getirilmediğinde siyasette beklenen tablo görülmüyor. Bize konuyu Karayolları'na iletiyoruz. Ama neticede vatandaş tepkisini dile getiriyor. 'Ne milletvekili, ne belediye başkanı, ne il genel meclisi ilgilenmiyor, ben bilirim yapacağımı' diyen vatandaş sandıkta yapacağını yapıyor. Zaten yaptı da. Biz vatandaşa gittiğimiz zaman anlatacağımız çok şey var. Eksiklerimiz var. Yeni hastane işini 1,5 yıldır konuşuyoruz. İlçelerimizin hiç birinde önümüzde 20-30 yıl için sağlık tesisiyle ilgili hiçbir sıkıntı kalmayacak. Bilecik'te Devlet Hastanesi için birkaç yerden arsa baktık, bu konuda çalışıyoruz."diye konuştu.