Ovaazatlı'daki Seçimlerin Ardından

Ovaazatlı Belediye Başkanı İlhan Gürkaş, beldesini "AK belediyecilik"le tanıştıracağını söyledi.

Ovaazatlı'daki Seçimlerin Ardından
Bütün Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Ovaazatlı'daki belediye başkanlığı seçiminden zaferle çıkan AK Parti adayı İlhan Gürkaş, partisinin Bursa il yönetimi ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ve M. Kemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın da eşlik ettiği İlhan Gürkaş, "Beni yalnız bırakmayan ve bütün çalışmalarımıza katılan AK Parti Bursa il yönetiminin yanı sıra, başta sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere bütün milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Ovaazatlı'yı 'AK belediyecilik'le tanıştıracağım" dedi.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, bugüne kadar olduğu gibi yeni süreçte de Ovazatlı'ya olan desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Kurtulan, iki yerel yönetimin ilçenin geleceği açısından önemli çalışmalara imza atacağını ve yöre halkını ilgilendiren bütün konularda koordineli bir şekilde hareket edeceğini kaydetti. AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ise, Ovazatlı'daki seçim sürecini değerlendirdi. İki aydır seçim bölgesinde yoğun bir çalışma temposu sergilediklerini anlatan Başkan Korkmaz, "Popülizm yapmadık. Vatandaşımızın karşısına sadece hizmet vaatlerimizle çıktık. Yapamayacağımız sözleri vermedik. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum" dedi.
Ovaazatlı'daki seçimin Türk siyaset tarihi açısından önemine dikkati çeken ve partisinin adayı İlhan Gürkaş'ı tebrik eden İl Başkanı Sedat Yalçın da şunları dile getirdi:
"Ovaazatlı'da, belde yöneticisinden il yöneticisine, milletvekiline ve bakanına kadar uyumlu bir çalışma sergiledik. Referandumda hayır oylarının yüzde 73 olduğunu dikkate aldığımızda, Ovaazatlı'da seçim kazanmak partimiz açısından çok önemli idi. Demek ki kendimizi anlatırsak ve samimi olursak seçim kazanılabiliyormuşuz. Burada hayır oylarının çokluğuna rağmen, bizim yüzde 55 oranıyla iktidara gelmemiz, arkadaşlarımızın samimim çalışmalarının bir göstergesi. Yani bu sonuç çalışmamızın karşılığıdır. Şimdi seçim geride kaldı ve artık icraat zamanı geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."