'Olağan Mucizeler' tam not aldı

Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi'ne bağlı Prodüksiyon Tiyatrosu sezonu 'Olağan Mucizeler' oyunu ile açtı.

'Dünyada Yılın En İyi Sihirbazı' seçile

Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi'ne bağlı Prodüksiyon Tiyatrosu sezonu 'Olağan Mucizeler' oyunu ile açtı.

'Dünyada Yılın En İyi Sihirbazı' seçilerek Merlin Ödülü'ne değer bulunan Kubilay QB Tunçer'in yazıp yönettiği ve dünya tiyatrolarının repertuvarlarına da girerek Londra, Edinburg ve Türkiye'de 150 bin seyirciye ulaşan gişe rekortmeni 'Olağan Mucizeler' adlı oyun, Uğur Mumcu Sahnesi'nde Bursalı tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Nilüfer Sanat Tiyatro yapımcılığında sahneye konulan ve 7 yıl önce sahnelendiğinde büyük beğeni toplayan oyunda, Kubilay QB Tuncer ve Begüm Kütük Yaşaroğlu rol aldı. Müzikleri Mercan Dede tarafından yapılan oyunun, Bursa prömiyeri Bursalı sanat severler tarafından büyük ilgi görürken, oyunun illüzyon sahneleri dikkatle izlendi.

Sihirli bir aşk hikayesinin ele alındığı oyunda, aşkın illüzyonunun nasıl oluştuğu ve nasıl bozulduğu masalsı bir dille seyircilere sunuluyor. Hayatın aslında mucizelerin en büyüğü olduğu ama bu büyük mucizenin nasıl olağanlaştığını, neşe ve hüzünle birleştirerek gösteren oyunda, izleyenler bazen keyifli bazen de duygusal anlar yaşadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren oyun sonunda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, oyunculara çiçek vererek teşekkür etti. Sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür eden Kubilay Tunçer, "Sanat hayatımın en büyük prodüksiyonunu burada geçirdim. Bize yardımcı olan teknik ekip ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kendi yorum ve tasarımlarımızla yeniden oynadığımız bu oyunu ilk kez sizlerle buluşturduğumuz için çok mutluyum." dedi.

Prömiyerinde tam not alan oyun 13, 14 ve 20 Aralık'ta Uğur Mumcu Sahnesi'nde, 26 ve 27 Aralık'ta Görükle ÇEK Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.