Fenerbahçe Karabük izle

Fenerbahçe Karabük maçından 2-1 galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Karabük izle. Fenerbahçe Karabük maçı izle. Fenerbahçe Karabük maçı golleri izle. Fenerbahçe Karabük maçı tüm golleri izle. İşte Fenerbahçe Karabük maçı...

Fenerbahçe Karabük izle
Üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye yaklaşan Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor engelini de rekortmen oyuncusu Alex de Souza ile aştı. Kadıköy'deki maçta ilk 18 dakikada Sambacı'nın attığı ve attırdığı gollerle öne geçen Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıda hız kesti. Maça ağırlığını koyan Karabükspor, Emenike'nin sayısı ile umutlansa da Kanarya, 3 puana uzandı.

FENERBAHÇE KARABÜKSPOR MAÇI LİG TV İZLE


Bu sezon oldukça parlak bir iç saha performansı yakalayan Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'u da Kadıköy'den eli boş gönderdi. Beraberlikle sonuçlanan Galatasaray ve Beşiktaş derbileri dışında henüz İstanbul'da puan kaybetmeyen Sarı-Lacivertliler, Karabük'ü 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Soğuk havaya rağmen Saracoğlu Stadı'nın tribünleri büyük ölçüde dolarken Fenerbahçe, geçen haftadan farklı olarak Emre ve Lugano'nun yer aldığı 11'le sahadaydı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, genç futbolcu Gökay ile üst üste 4 maçta forma giyen Bekir'i yedek bıraktı. En çok eleştirilen oyuncuların başında gelen Bilica ise 18 kişilik kadroda yoktu. Devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilen Gökhan Ünal'ın yanı sıra Uğur Boral, Güiza gibi sakatlıktan kurtulan isimler de karşılaşmayı tribünden izledi.

MAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYIN


Son iki maçını kayıpsız atlatan Sarı-Lacivertliler, ligin bitmesine 3 hafta kala Karabük'ü de yenerek galibiyet serisi oluşturmak istiyordu. Mücadelenin ilk dakikalarında rakibi üzerinde müthiş baskı kuran Kanarya, 9'da Lugano'nun kafa gölüyle durumu 1-0 yaptı. Alex, serbest vuruşta ön direğe iyi kesti, Lugano şık bir gol attı. 18'de Mehmet Topuz'un ortasında fırsatçılığını konuşturan Alex, yine sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, sol ayağıyla harika bir gol kaydetti: 2-0.

Kontratak futbolu tercih eden konuk takımda özellikle Emenike'nin etkili oyunu vardı. Yobo ile eşleşen Nijeryalı futbolcu, vatandaşına zor anlar yaşattı. Emenike, 47'de Yobo'ya rağmen ağları havalandırmayı başardı: 2-1. Kalan bölümde Karabük cılız ataklar geliştirirken Fenerbahçe, birçok net fırsatı değerlendiremedi ve maç Sarı-Lacivertlilerin galibiyetiyle sona erdi.

Alex'ten yeni bir rekor daha.

Fe-nerbahçe'nin takım kaptanı Alex, dün gece yeni bir rekora daha imza attı. 2010-11 sezonunda Süper Lig'de yer alan diğer 17 takımdan sadece daha önce hiç karşılaşmadığı Karabükspor'a karşı gol atamayan Sambacı, dün bunu da gerçekleştirdi. Böylece Alex'in Süper Lig'de filelerini havalandıramadığı takım kalmamış oldu. Alex ayrıca lig kariyerinde ilk kez üst üste 5 maçta da gol attı.

Emenike, Kadıköy'de siftah yaptı.

Karabükspor'un başarılı forveti Emmanuel Emenike, Fenerbahçe defansına zor anlar yaşatırken Nijeryalı yıldız, bu sezon ilk defa deplasmanda gol attı. Alex'le birlikte 11 gole ulaşan Emenike, daha önceki 10 golünü iç saha maçlarında kaydetmişti. Bu arada Fenerbahçe, bu sezon Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak iç sahada en başarılı takım oldu.

Kocaman, Colin Kazım'ı sildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Colin Kazım'ı dün akşam da 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Ligin 12. haftasında Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan Kazım, son 3 lig maçında kadroya giremedi. Kazım'ın yanı sıra Fabio Bilica, Gökhan Ünal, İlhan Eker, Mert Günok, Okan Alkan, Uğur Boral ve tedavileri süren Özer Hurmacı ile Daniel Güiza da kadroda yer almadı.

Kocaman için 3 puan önemli.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor'u yenerek liderle aralarındaki puan farkının artmasını önlediklerini söyledi. Kocaman, "Trabzon'un üç puan alması bizi strese sokmuştu. İkinci yarı istediğimiz gibi olmasa da maçı 2-1 kazanmasını bildik." dedi. Karabükspor'un hocası Yücel İldiz ise, "Normalde ofansif anlamda başarılıyız; ancak bu kez iyi değildik." diye konuştu.

Taraftardan örnek davranış.

Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu, Küçükyalı Çocuk Yuvası'ndan 84 kimsesiz çocuğu dünkü maçta ağırladı. "Onlar kimsesiz değil, Fenerbahçeli" sloganı altında Karabükspor maçına götürülen kimsesiz çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Bu arada Alex'le birlikte 11 golle krallık yarışında zirvede bulunan Karabükspor'lu Emenike, bu sezon ilk kez deplasmanda gol atmayı başardı.