Dalamanlı Üreticiler Antalya Tarım Fuarında

Dalamanlı üreticiler; Antalya'da açılan Avrasya ve Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan Growtech Eurasia'yı ziyaret ederek, tarım ekipmanları hakkında bilgi aldı.

Dalamanlı Üreticiler Antalya Tarım Fuarında
Antalya'da devam eden 10. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarına, Dalaman ilçe Tarım Müdürlüğü ve Dalaman Ziraat Odası tarafından tertiplenen bu ziyarete Dalaman ilçesinden 46 üretici katıldı.
Örtü altı sebzecilikten modern meyveciliğe, kesme çiçekçilikten fideciliğe, sera teknolojilerinden peyzaj mimarlığına, tohumculuktan sulama sistemlerine, gübreden zirai ilaca, projelendirme faaliyetlerinden ambalajlamaya kadar geniş bir katılımcı profilini kapsayan bu fuara üreticiler kendi ilgilendikleri üretim dalındaki yeni gelişmelerle ilgili ekipman ve diğer konulardaki gelişmeleri yerinde görme imkanı buldular.
Fuar hakkında bilgiler veren Dalaman Ziraat Odası Başkanı Ünatin Barın; "Growtech Eurasia; Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetleri'ne kadar geniş bir coğrafyada etkin tarımsal bir ihtisas fuarı olarak çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Dalamanlı üreticilerimizi tüm fuarlara götürmek istiyoruz. Kaliteli bir üretim yapmak için üretim girdilerimizin her kaleminin yüksek teknoloji ürünü olması gerekmektedir. Bu tür ziyaretlerde gelişmeleri takip edebiliyoruz" dedi.