Batman Petrolsporda revizyon

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Batman Petrolspor, büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği üç futbolcu ile ilişk

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Batman Petrolspor, büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği üç futbolcu ile ilişkilerin kesti.

Sezon başı kadrosuna büyük umutlarla dahil ettiği Ankara Hacettepe spordan forvet elemanı Timur Kosovalı, Trabzon Yalıspordan ön libero Orhan ve 2 sezondur Batman Petrolspor forması altında zaman zaman forma şansı bulan orta saha futbolcusu Adem Köseler, teknik heyetin raporu doğrultusunda Petrolspor ile ilişkileri kesildi.

İzmir'de oynanan Altınordu karşılaşmasından sonra İzmir ve Batman'da yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda bu sporculara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini belirten TPAO Bölge Müdürü ve Batman Petrol Spor 2. başkanı Süleyman Çalık, ''Petrolspor hayır kurumu değildir. Bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi alamadık. Daha önce kaleci Mehmet Bayram ile birlikte teknik heyetin raporu doğrultusunda gönderdiğimiz sporcu sayısı 4 oldu. Petrolspor büyük bir kulüptür, formanın hakkını veremeyen ve başarılı olamayan kim olursa olsun kesinlikle gönderilecektir. Batmanlı spor severler rahat olsun çalışma arkadaşlarımla yaptığımız toplantılar sonucu devre arası bu takıma gereken takviyeler yapılacaktır. Batmanlı sporseverlerin bize gösterdikleri sağ duyulu duyarlıktan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Amacımız Batman'ı ülke kamuoyunda en iyi şekilde göstermektir.'' dedi.