Yaş Kararları Gül'e sunuldu
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sundu. Gül'e harbe hazırlık ve hudut güvenliği anlatıldı.

YAŞ toplantısında, ''Türk Silahlı Kuvvetlerinin harbe hazırlık durumu incelenerek, bu kapsamda ortaya çıkan ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçları karşılamak için alınan tedbirler değerlendirilmiş, hudutların mevcut durumu üzerinde durulmuş ve hudut güvenliği konusunda alınması gereken tedbirler'' görüşülmüştü.
Yüksek Askeri Şura kararları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunuldu. Aralık ayı YAŞ kararlarında en çok merak edilen konu TSK personelinden bazılarını ihraç edilip edilmeyeceği sorusuydu. Merak edilen soru bugün cevap buldu ve YAŞ’tan ihraç kararı çıkmadı.
