Derya soyundu Hülya'nın ağzı açık kaldı!

Derya soyundu Hülya'nın ağzı açık kaldı! Yok Böyle Dans'ta bu hafta Derya'nın dansı Hülya Avşar'ı etkiledi.

Derya soyundu Hülya'nın ağzı açık kaldı!
Derya soyundu Hülya'nın ağzı açık kaldı! Yok Böyle Dans'ta bu hafta Derya'nın dansı Hülya Avşar'ı etkiledi.  Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yok Böyle Dans programına Derya Büyükuncu damgasını vurdu.Yok Böyle Dans'ta bu hafta milli yüzücümüz Derya Büyükuncu seksi dansıyla programa damgasını vurdu. Dans ederken bir ara üzerindeki ceketi çıkarıp atan Büyükuncu, biçimli vücudu ile izleyenleri büyüledi.

HÜLYA AVŞAR, ETKİSİNDEN KURTULAMADI

Geçtiğimiz haftalarda ünlü showman Beyazıt Öztürk'ün konuk olarak katıldığı Yok Böyle Dans'ın bu akşamki konuk jüri üyesi Hülya Avşar'dı.Avşar Büyükuncu'nun dansı yerine vücudu için yorum yaptı ve şöyle dedi:"Dans mı ettiniz farkında değilim... Derya o ne büyük... Derya sen nasıl bir yaratıksın?"

HÜLYA AVŞAR'IN AĞZININ AÇIK KALDIĞI AN - VİDEO

ACUN'U KISKANDIRDI

Büyükuncu'nun dansı sonrası Hülya'nın tepkilerini görüp, 'Derya'yı giydirin' diyen Acun Ilıcalı, 'Böyle kalsa iyiydi' diyen Tan Sağtürk'e de 'Başarılarının bu vücuttan geldiğini tahmin ediyoruz' cevabını verdi.

AĞZIM AÇIK SEYRETTİM

'Yorum yapamayacağım, ağzım açık seyrettim'Dansından çok Büyükuncu'nun vücudunun etkisinde kaldığını belirten Avşar; 'Gerçekten süper bir vücut, yorum yapamayacağım ağzım açık seyrettim. Bu vücudu sadece kadınlar değil erkekler de kıskanır.' diyerek Büyükuncu'ya övgüler yağdırdı.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Stüdyoda Büyükuncu'nun eşinin de olduğunu öğrenen Avşar kızı 'Dünya ahret kardeşim olsun yanlış anlamayın' diyerek durumu toparlamaya çalıştı, ama 'Allah yardımcınız olsun!' demeden de edemedi.