Bursaspor Glasgow Rangers maçı

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Bursaspor Bursa Atatürk Stadı'nda Glasgow Rangers'ı konuk ediyor. Bursaspor Glasgow Rangers maçı kadroları. Bursaspor Glasgow Rangers maçı hangi kanalda yayınlanacak. Bursaspor Glasgow Rangers maçı hangi kanal yayınlayacak. Bursaspor Glasgow Rangers maçı saat kaçta başlayacak? İşte Bursaspor Glasgow Rangers ma

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Bursaspor Bursa Atatürk Stadı'nda Glasgow Rangers'ı konuk ediyor.

Şampiyonlar Ligi (C) Grubu son maçında Bursaspor, Glasgow Rangers ile karşı karşıya gelecek. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak maçta Fransa Futbol Federasyonu'ndan Tony Chapron düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenilen yeşil beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son maçta ise Valencia'ya 6-1 mağlup oldu. İlk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışamayan Bursaspor, Glasgow Rangers karşısında galibiyet hedefliyor. Bursaspor'da Ali Tandoğan ve İbrahim Öztürk dışında eksik bir futbolcu bulunmazken; teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın Rangers karşısında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor.

Rangers'ın İskoçya Ligi'nin son iki haftasında oynayacağı Dundee United ve Hearts maçları hava şartları nedeniyle oynanmadı. İskoç ekibi Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son maçta ise Manchester United'a 1-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansı kalmayan Rangers, grup üçüncülüğünü garantileyerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR


Yavuz Özkan
İsmail Haktan
Serdar Aziz
Stepanov
Vederson
Volkan
Hüseyin Çimşir
Insua
Ozan İpek
Turgay
Sercan

GLASGOW RANGERS

McGregor
David Weir
Foster
Bougherra
Whittaker
Hutton
McCulloch
Davis
Weiss
Miller
Naismith

STAT: Bursa Atatürk Stadı
SAAT: 21:45
HAKEM: Tony Chapron
YAYIN: Star TV

SAĞLAM'DAN REVİZYON SİNYALİ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi son maçında kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Rangers maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, "İlk galibiyetimizi istiyoruz" dedi.

Sağlam, "Yoğun fikstür sonucu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız Rangers maçı bizim açımızından mental olarak kolay olmayacak. Zaten belirli yorgunluğu beklerken, Volkan Şen'in kırmızı kart görmesi bizi yıprattı. Bunu düşünerek bugünkü kadroda, sakatlıkların son durumunu kontrol ettikten sonra farklı bir 11 ile sahaya çıkma şansımız daha yüksek" diye konuştu.

SMITH: "KAZANMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ"

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında bugün deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan İskoçya ekibi Glasgow Rangers'ta teknik direktör Walter Smith, "Diğer maçlar kadar önemli ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Smith, "Takım bugünkü maça hazır ve durumu uygun. Bursaspor maçı diğer maçlar kadar önemli ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takım geçen yıldan daha iyi, yılbaşından sonra daha da düzelecektir" dedi.

Bugünkü maçta iki takımın da iddiasının bulunmadığı yönündeki hatırlatma üzerine Smith, "İyi bir oyun olmasını bekliyorum. Bursaspor'un son maçı olması nedeniyle onların da iddialı olacaklarını tahmin ediyorum. Başarılı bir son maç oynamak istiyoruz. Son maçı iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.